Spesifikasi & Harga GoPro Hero 5 Baru

8:37:00 AM

Spesifikasi & Harga GoPro Hero 5 Baru. Assalamualaikum dan salam sejahtera , seketika tadi pengeluar Kamera GoPro telah melancarkan kamera terbarunya yang diberi nama GoPro Hero 5. Kepada mereka yang suka mengambil gambar atau video yang extreme amat sesuai membeli kamera jenis GoPro Hero ini kerana ia memiliki ciri-ciri tahan lasak.

Spesifikasi & Harga GoPro Hero 5 Baru
Spesifikasi & Harga GoPro Hero 5 Baru

Review GoPro Hero 5

GoPro Hero5 didatangi dengan kamera yang merakam video dalam saiz 4K seperti yang kita inginkan pada setiap teknologi di era ini. Selain itu, Hero 5 juga mempunyai paparan menu pada skrin sesentuh yang berukuran dua inci dan memiliki kotak rintangan air tetapi kekurangan Hero 5 adalah  memerlukan komitmen untuk mengedit dan menguasai kawalan untuk menjadi gambar dan video yang dirakam lebih bernilai.

Spesifikasi GoPro Hero 5  • Mempunyai skrin sesentuh dua inci untuk kawalan dan playback button
  • Kalis air sehingga 33 kaki (10m) - tidak memerlukan perumahan kalis air
  • Bateri yang lebih besar, bingkai kecil melitupi sekitar dan USB Type-C port


Review GoPro Hero 5
 Harga GoPro Hero 5 Baru (Google)
Harga GoPro Hero 5 Black Edition

Mengikut rumour harga untuk setiap unit kamera Gopro Hero 5 sekitar RM1650 . Adakah berbaloi untuk anda untuk membeli gadget sebesar ini dengan harga yang agak tinggi? Kepada mereka si pengemar GoPro mungkin harga tersebut tidak menjadi masalah.

Terima kasih kerana sudi datang ke blog jika ada sebarang pertanyaan boleh tinggalkan soalan diruangan komen agar senang untuk saya membalasnya dan jangan lupa untuk melawat blog baru saya hakimmahmud.com .

You Might Also Like

0 comments