Gambar Kereta Baru Proton Saga 3 2016

3:51:00 AM

Gambar Kereta Baru Proton Saga 3 2016 | Seperti yang dikhabarkan Proton Saga 3 Bakal Naik imej Proton kerana begitu sinonim dengan sejarah penubuhan pengeluar kereta nasional PROTON. Proton Saga 3 bakal diperkenalkan dalam masa setahun lagi.

Gambar Kereta Baru Proton Saga 3 2016
Gambar Kereta Baru Proton Saga 3 2016

Pengerusi PROTON, Tun Dr Mahathir Mohamad, berkata generasi baharu Saga, yang akan dikenali sebagai ‘Saga 3’, Bakal menampilkan imej PROTON sebagai sebuah syarikat pengeluar kereta berkualiti tinggi.

“Saya mahu melihat PROTON menjadi pengeluar kereta berkualiti, bukan lagi dilihat sebagai sebuah syarikat pembuat kereta dengan harga yang murah. PROTON akan mengeluarkan kereta yang bukan hanya diminati ramai bahkan mengambil kira harga dan kualitinya.

Harga dan kualiti

“Melalui pengeluaran generasi kedua Saga yang digemari ramai, PROTON dapat menjual 5,000 hingga 6,000 unit kereta ini pada setiap bulan"

Sedikit perkongsian di sini kepada anda iaitu kaum hawa jika ada masalah keputihan pada faraj sila rujuk di sini Cara Mengurangkan Kegatalan pada kemaluan wanita dan kepada yang suka memasak tu boleh la cuba Resepi Ayam Masak Lemak Cili Api Style Negeri SembilanKredit kepada Hakim MahmudGoogle dan Berita.

You Might Also Like

0 comments