Drama Bersiri Zahira TV3 Full Episode dan Sinopsis

9:08:00 AM

Drama Bersiri Zahira TV3 Full Episode dan Sinopsis | Antara drama yang sedang meningkat naik di tv3 adalah drama bersiri Zahira di mana telahpun berjaya menambat para peminat drama bersiri di Malaysia ini. Di sini saya akan kongsikan serba sedikit berkenaan dengan drama bersiri zahira tv3 full episode dan sinopsis. Mungkin ada yang tidak tahu sinopsis drama bersiri zahira ini so kepada mereka yang suka membaca sila baca sinopsis zahira tv3 di bawah..

Drama Bersiri Zahira TV3 Full Episode dan Sinopsis


Untuk pengetahuan anda, drama bersiri Zahira telah pun disiar mulai pada 20 Disember 2014 iaitu pada tahun lepas dan akan disiarkan pada setiap hari rabu dan khamis tepat pada jam 10.00 malam (waktu tempatan).Drama Zahira Tv3 akan disiarkan meneruskan saluran samarinda tv3 antara pelakon yang menjayakan drama bersiri zahira ini adalah Adi Putra, Zara Zya, Ryzal Jaafar, Fazren Rafi, adik Nur Qistina Raisah, adik Habiel Lutfillah Durrani dan lagu tema OST ZAHIRA adalah Mewangi - Akim & The Magistrate.

Sinopsis Zahira TV3

Sinopsis Drama Bersiri Zahira : Adalah sebuah drama bersiri yang menyingkap satu perjalanan hidup seorang gadis jelita yang bernama Zahira (Zara Zya) yang kecewa akibat percinta yang membuta tuli dengan kekasihnya lamanya iaitu Sufian (Ryzal Jaafar). Walaubagaimanapun, beliau akhirnya  bangkit dengan semangat baru dan iltizam untuk membantu ibu angkatnya iaitu Mak Ani untuk membayar hutang lama keluarga mereka. Meskipun dia terpaksa menjadi 'nanny' dan melupakan segala kejayaannya yang mempunyai segulung ijazah yang dimiliki namun dia jujur dalam menjalankan kerjanya.

DOWNLOAD ZAHIRA

Zahira Episod 01 = 
Zahira Episod 02 = DOWNLOAD
Zahira Episod 03 = DOWNLOAD 3/12
Zahira Episod 04 = DOWNLOAD 4/12
Zahira Episod 05 = DOWNLOAD-new 
Zahira Episod 06 = DOWNLOAD 11/12 
Zahira Episod 07 = DOWNLOAD 
Zahira Episod 08 = DOWNLOAD 
Zahira Episod 09 = DOWNLOAD 
Zahira Episod 10 = 7 JAN
Zahira Episod 11 = 
Zahira Episod 12 = 
Zahira Episod 13 =


Drama Bersiri Zahira TV3 Full Episode dan Sinopsis telah ditulis oleh Pengelola blog  Kuasai Seo dan terima kasih juga kepada hakimmahmud untuk sumber gambar. Label

You Might Also Like

0 comments